Per aquella gent que no té temps, o que la planificació i coordinació del seu viatge de nuvis se li escapa pel motiu que sigui, o que està perdut i busca assessorament pot contractar el servei d’un Honeymoon planner .

Els Honeymoon planners som professionals amb experiència que ens encarreguem de dissenyar, planificar i organitzar el vostre viatge de nuvis.

Som coneixedors del destí, de les seves particularitats i a més estem el dia en tendències i noves propostes dins dels viatges.

Disposem d’eines i acords que els ens permeten organitzar viatges de qualitat, accedir a experiències diferents i l’opció de personalitzar el viatge.

Cada Honeymoonplanner tenim també la nostra personalitat/estil que es plasma en la manera de treballar i en els nostres viatges.

La nostra sensibilitat, inquietuds i experiència obtinguda fa que us puguem presentar propostes diferents i que s’ajustin també als vostres gustos o desitjos.

També vetllem per donar-vos un bon servei abans i durant el viatge, tot ha de sortir perfecte, perquè no ús hàgiu de preocupar de res, només de disfrutar.

Aquest servei professional, com el servei d’un wedding planner, té un cost. Aquest cost es troba inclòs dins del preu final del viatge. Molts cops el mateix travel planner intenta que aquest servei no suposi cap sobrecost al viatge, però sí que quedi cobert.

Com a valor afegit noslatres, a més, entreguem unes documentacions  que incloen un Roadbook amb informació practica i experiència que no us podeu perdre com també recomanacions per fer el vostra viatge encara més complert.

I aquí no s’acaba. Un cop ja esteu de viatge, controlem que tot vagi bé i donem un servei d’assistència també en destí perquè estigueu ben tranquils i gaudiu del vostre viatge al màxim.

Ens agrada la nostra feina i ens encanta que ens deixeu organitzar els vostres viatges especials.

Tenim una doble emoció: durant la preparació i quan torneu i ens expliqueu el vostre viatge.

Gràcies per deixar-nos participar d’aquest moment!

Us deixem fotos de honeymooners que ens han confiat el disseny o organització del seu viatge somiat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *