+ SOBRE ELS NOSTRES VIATGES

I tant! A la nostra pàgina web no tenim tot els destins que treballem. Així que si no trobes el que busques, contacte amb nosaltres directament.

Som honeymoon planners. Som especialistes i referència en disseny i organització de viatges de nuvis.
Els nostres viatges de nuvis estan dissenyats perquè pugueu gaudir el màxim de l'experiència de viatjar en parella i volem que el gaudiu tant com el vostre casament. Dissenyem viatges de nuvis a mida i personalitzats. Amb aquest tipus de viatge podem ser flexibles i ajustar-nos al pressupost que disposeu. Des del primer moment us assessorem i us organitzem el viatge perquè no ús hàgiu de preocupar de res! Només de fer les maletes.

Si! els nostres viatges justament estan pensats per poder-los personalitzar al màxim i que siguin flexibles tant de dates com de ruta. Fugim dels catàlegs i programació que no ens donen llibertat de moviment.
Posem la nostra experiència i professió en el viatge perquè pugueu treure el màxim.
És un viatge que es pot modificar i/o ajustar tant d'itinerari, nombre de nits, hotels com també d'excursions.
Ens encanten les carreteres secundàries i que tingueu la llibertat de parar i improvisar.

Significa que tots els serveis són en exclusiva només per tu i el teu o els teus acompanyants. Són viatges totalment personalitzats.

En alguns viatges i destins podem combinar el servei privat amb servei compartit. Serien serveis com alguns trasllats o excursions compartits amb altres viatgers. Això no significa que seria en grup, les persones variarien a cada servei. Aquesta opció en ajuda a rebaixar cost. Aquesta opció l'oferim on veiem que és viable i el client escull si reservar en privat o amb servei compartit.

Només ho treballem en grup reduït (màxim 10 persones) en uns destins en concret. Els viatge en grup estan lligats a unes dates de sortida i recorregut.

Som especialistes i referència en viatges de nuvis i també en viatges experiència. Fem Grans viatges de llarga i mitja distància. També treballem Europa, fent escapades i rutes en cotxe. Aquesta  però la treballem d'una manera diferent, molt personalitzada i amb valor afegit d'experiència.

La gran majoria de destins els treballem a través de corresponsals, empreses autòctones, que tenen mateixa filosofia que nosaltres i ens ofereixen l'operativa en destí.

Altres destins els treballem amb central de reserves, ja que d'aquesta manera comencem la ruta des de zero, és un full en blanc, on dissenyem el viatge i reservem cada servei, aquesta opció ens permet ser molt flexibles i ajustar-nos al pressupost desitjat.

Altres viatges els fem a través de majoristes que també fan viatges a mida i personalitzats, aconseguint així, promocions i avantatges pels nostres viatgers.

Tots els nostres viatges inclouen una assegurança bàsica que inclou assistència i pèrdua d'equipatge. També donem l'opció d'ampliar-la per tenir cobertura d'anul·lació.

També des de la pandèmia de la covid-19, si o si, en tots els nostres viatges la incloem. Aquesta a més d'assistència en destí inclou anul·lació abans i durant el viatge. Per estar totalment coberts.

+ SOBRE EL NOSTRE SERVEI

El cost del servei de Travel planner i designer es troba dins del preu total del viatge.

Aquest servei inclou l'assessorament, el disseny i organització del viatge com també l'assistència durant el viatge.

En el moment de formalitzar la petició de reserva cal fer un dipòsit, aquest acostuma a ser entre un 30-40% del total del viatge.

Aquest dipòsit es demana per cobrir l'emissió dels bitllets aeris com també de les assegurances i en algun destí també ens demanen dipòsit pels serveis de terra.

**** ara amb temps de covid-19 hem canviat aquesta condició i per formalitzar el viatge no demanem dipòsit.

El calendari de pagament sols repartir-se en dos:

  • Un pagament pel dipòsit al moment de formalitzar el viatge.
  • Un pagament final que sol ser 1 mes abans de la data de sortida.

Aquests es fan a través de transferència bancària.

**** amb la situació de la covid-19 hem canviat el calendari, i aquest l'hem convertit en un pagament únic un mes abans de la data de sortida. Igualment aquesta data en el moment de la confirmació del viatge la concretaríem en funció de les condicions dels serveis contractats.

 

Si, uns dies abans de marxar crearem un grup de WhatsApp on estarem connectats 24h pendents de vosaltres.

Si, aquest estarà subjecte a les condicions de cancel·lació que us indicarem a la confirmació del viatge.

A part de les despeses que ens indiquin els nostres proveïdors també hi ha una despesa de gestió que és de 100 € per reserva.

Per cancel·lar un viatge contractar cal enviar un mail a hola@collagetravel.cat indicant la cancel·lació.

*** Recomanem contractar una assegurança d'anul·lació que cobreixi aquestes possibles despeses.

Les despeses de cancel·lació són estipulades pels proveïdors segons les condicions de reserva. Aquestes acostumen a ser un percentatge que va en funció de la data de cancel·lació respecte a la data de sortida.

Us les detallem en la confirmació del viatge.

Les despeses de gestió engloben la nostra gestió en el disseny i organització del viatge.

Aquestes són 100 € per reserva.

***** amb la situació de la covid-19 no estem cobrant aquestes despeses.

Sí, els impostos ja es troben incloses dins del preu final del viatge.

 

+ DUBTES?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Here, your trip begins!