Us proposem una experiència #slowtravel i endinsar-vos a la Toscana, reduir la velocitat i prendre’s el viatge en calma i disfrutar profundament de cada instant. 

La Toscana té llocs molt bonics, aquest Slow Travel us farà descobrir petits poblets, allunyats de les multituds, i els seus habitants, molts dels quals encara viuen del camp, agafar camins secundaris i rurals que us faran passar per paisatges verges, granges, monestirs i abadies, a un ritme tranquil, i viure per uns dies en petits hotels amb encant, autèntics, on podreu respirar, tocar, escoltar, olorar i veure, un regal per tots els vostres sentits.

Als afores de Montepulciano trobareu un refugi meravellós, una casa de pedra reformada amb molt d’estil on es respira creativitat en mig del camp … També podeu escollir estar-vos a Follonico, una casa de camp, envoltada d’un bell paisatge, on podreu disfrutar de les vistes, de l’activitat de granja i gaudir d’un bon sopar amb productes de l’hort… a tots dos llocs trobareu uns anfitrions que faran que la vostra estada sigui especial i us convidaran a participar del dia a dia, a descobrir llocs amagats i a conèixer gent molt especial.

Us convidem a no mirar el rellotge, deixar-se portar, gaudir dels moments i conèixer la gent i l’entorn d’una manera autèntica i especial. Viure una Toscana que no trobareu en cap guia.

Vols que t'hi portem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *