Zanzibar

Illa africana d'aigües turqueses

La illa de Zanzíbar, també anomenada l’illa de les “espècies” o illa dels sultans, és un paradís on ens esperen més de 30 platges que brillen amb la seva blanca sorra i un mar blau turquesa, i ciutats, com Stone Town, que semblen tretes d’antigues pel·lícules d’aventures. És un arxipèlag situat prop de la costa africana, que pertany a Tanzània, format per nombroses illes i una de les opcions més interessants de platja que trobem a l’est d’àfrica sobretot per a aquells que vénen de fer un safari per Tanzània o Kenya.

No et pots perdre...

Com Arribar-hi

En avió des d'Arusha o l'aeroport de Kilimajaro després d'acabar una safari per Tanzania. De sortida tenim cies. internacionals amb vols directes com la cia. Turkish via Estambul o Qatar via Doha.

Millor época

Gràcies al seu clima equatorial es pot viatjar a Zanzíbar gairebé durant tot l’any. Es recomana evitar el mes de maig, quan més plou i alguns hotels tanquen. De Juliol a Setembre, les temperatures ronden els 28 graus. De Novembre a Desembre sol ploure de forma ocasional.

Combinable amb

Es pot combinar com a final de viatge després d'haver fet un safari per Tanzania o Kenia.

On dormir

Es important escollir un bon hotel i sobretot amb una bona platja. Recomanem allotjar-vos hotels que es troben al nord, nord-oest de la illa. Com a novetat tenim un hotel que ens ofereix habitacions over waters.

Vols que t'hi portem?