Mai Chau

Mai Chau és una zona rural de Vietnam que ofereix als seus visitants una experiència molt lluny de les multituds de les principals ciutats. Mai Chau apareix davant els nostres ulls com una vall verda plena deccamps d’arròs i teulades de palla.

Seure i admirar la bellesa dels camps, el canvi de color cada temporada, gaudir d’una tassa de te verd admirant rierols i arrossars aromatitzats. Les imatges d’homes i dones que treballen en camps d’arròs, búfals pasturant fan d’aquesta zona de Vietnam un lloc ideal per desconnectar.

No et pots perdre...

Com Arribar-hi

Desde Hanoi per carretera, son 2 hores.

Millor época

Es pot viatjar a Mai Chau tot l’any, però la millor època és de setembre a desembre, un clima fresc sense pluges, l’estació de l’arròs madur i de març a abril. De juny a l´agost és l'època de pluges, és l’època que els camps d’arròs estàn més verds, si pot anar, però s’ha de tenir en compte la gran humitat i sensació de xafogor.

Combinable amb

Amb la població veina de Ninh Binh i amb la resta del país, Vietnam és un país molt atractiu, amb una barreja de tradicions i paisatges.

On dormir

Recomanem allotjar-vos al hotel boutique a la mateixa vall de Mai Chau on podreu gaudir de l’entorn i d'un hotel amb encant, a més de tenir una experiència única pel lloc que està. També hi hauria opció de dormir en un nou hotel amb una infinity pool de somni amb unes vistes a la vall.

Vols que t'hi portem?