Sumba

L’illa de Sumba, situada a 400 km a l’est de Bali i allunyada de les principals rutes turístiques, posseeix una de les cultures tribals més riques i millor conservades de l’arxipèlag Indonesi amb una forta tradició religiosa i del qual l’eix es basa en “mapuru“, culte als Déus i esperits protectors. Us proposem dormir a la costa oest de Sumba, on gaudir del surf i de les seves aigües amb un ecosistema marí ideal pel busseig, a més de gaudir d’un resort que combina una estada única amb l’oportunitat de coneixer la tradició i el sabor local, i xalar de la rica simfonia de la vida a Sumba.

No et pots perdre...

Com Arribar-hi

La millor opició es arribar-hi en avió des de Bali (Denpasar) per volar després cap a la ciutat de Tambolaka, a uns 50 minuts de vol aproximadament.

Millor época

L'estació seca a l'illa de Sumba generalment és de maig a novembre i la temporada de pluges és de desembre a abril.

Combinable amb

Combinable amb algunes illes de Indonèsia, com Bali.

On dormir

Recomanem dormir en un hotel a la zona de Watukarere, a la platja de Nihiwatu, que significa "pedra de morter", va ser anomenada d'aquesta manera pels primers colons per la seva formació rocosa aïllada al llarg de la marea. Un hotel sostenible i en harmonia amb el medi ambient i el poble de Sumbanese.

Vols que t'hi portem?