L'illa tranquil·la

Una illa tranquil·la amb unes belles platges de sorra blanca i aigua color blau turquesa situada molt aprop de la frontera de Cambodja.

Aquesta curiosa illa amb una natura espesa, jungla, manglars i cascades, te una sola carretera que la  bordeja seguint les platges i que recomenam explorar-la en moto.

Illa que s’escapa de les illes tailandeses massificades i amb festes.

No et pots perdre...

Com Arribar-hi

S’hi arriba en ferri des de la ciutat tailandesa de Trat. De Trat a Bangkok son unes 4 hores amb cotxe aproximadament o es pot agafar un vol domèstic.

millor época

La millor època per visitar l'illa és durant la seva estació seca que comença ben entrat novembre i acaba a l'abril. En aquesta època els mars són blaus i tranquils, i els cels estan clars.
L'estació humida comença amb l'arribada del monsó al maig, i s'allargarà fins al final d'octubre o primers de novembre. Aquest monsó porta pluges a l'illa, i mars moguts.Si les pluges monsòniques són moderades, es pot viatjar també durant els mesos de monsó.

combinable amb

Ideal per combinar amb Cambodja com a final de viatge.

On dormir

L'illa disposa de resorts boutique amb bones platges. No hi han molt hotels però aquest tenen molt bona relació qualitat/preu. EN agrada recomenar una "cadena" d'hotels que tenen noms d'una pel·licula de disney.

Vols que t'hi portem?