Temples d'Angkor

Viatge a l’antiga capital, Angkor, on avui es poden visitar els temples més impresionats de l’etapa de la civilizació Khmeren dormint en un hotel que s’inspira en les cases de fusta tradicionals que es troben en tot el camp de Cambodja. Les habitacions son cases autèntiques que la propietat va comprar als pobles rurals cambodjans, i que es van transportar i restaurar per oferir un allotjament extremadament còmode i autèntic als hostes. 

Situat a poca distància a peu del centre de Siem Reap, inclosos els seus mercats i el conegut Pub Street, l’hotel està situat a l’altra banda del riu, on encara s’hi viu una vida de poble més tranquil·la. Un autèntic oasis.

Aquest viatge podem afegir més zones de Cambodja i viure un viatge plenes d’aventures, un contacte directe amb la gent del país i viure l’experiència de descobrir un país d’una forma diferent, més autèntica …

Demanens la ruta!

No et pots perdre...

Com Arribar-hi

Tens vol amb escala via Singapur. També directe des de Ho Chi Minh City (Vietnam)

MILLOR ÉPOCA

Aquesta zona trobarem un clima tropical, la regió de Siem Reap trobem temperatures caluroses de 30ºC a 36ºC durant tot l'any. No hi ha estacions a Cambodja, fins i tot entre els mesos d'estiu i hivern només hi ha petites diferències. De novembre a abril tenim l'estació seca. L' época de pluges s'hi pot anar, només s'ha de tenir en compte la gran humitat i sensació de xafugor.

COMBINABLE AMB

Combinable amb la resta de país que te molt a ensenyar. També es pot fer com una extensió de 5n o 3n des de Vietnam.

ON DORMIR

Recomanem allotjar-vos en hotel boutique on podreu gaudir de l'entorn de l'hotel i de propietaris i cadenes autòctones.
Podeu posar la pinzellada si trieu l'hotel que us hem presentat, autèntiques cases de pobles que han convertit en les habitacions.

Vols que t'hi portem?