Postes de sol màgiques

Santorini es pot considerar la joia del Egeu. És absolutament diferent a totes les illes Cycladas, per la seva configuració geològica, té una bellesa salvatge i única.

En aquesta illa de casa lacades de blanc i cúpules blaves, podreu gaudir d’una de les expriències més espectaculars de Santorini, veure el capvespre al poble de Oia, situat a la caldera del volcà. Una experiència única. Aquesta bella illa a més també hi ha platges, algunes de sorra blanca, on podreu gaudir d’un bany a les seves aigües turqueses i la nit gaudir de les festes que s’organitzen.

Recomanem allotjar-se a algun hotel boutique penjat sobre el penya-segat i gaudir del paisatge i color especial d’aquesta illa.

No et pots perdre...

Com Arribar-hi

Tenim vols via Atenes i en temporada d'estiu vols directes amb low cost o amb operativa compartida amb Mykonos.

MILLOR ÉPOCA

Grècia gaudeix d’un clima mediterrani. Des de mitjans de maig fins a octubre, el clima és agradable i el sol és abundant. Juliol i agost són els més calorosos i amb més massifiacacio de gent.

COMBINABLE AMB

Aquesta illa és ideal com a final de viatge, recomanem combiar-la amb un fly and drive pel Peloponès o amb altres illes com Naxos o Paros.

On dormir

Recomanem un hotel situat al cràter, a la zona de Oia, per gaudir plenament de l'espectacle de la posta de sol. I escollir habitacions amb vistes i piscina privada.

Vols que t'hi portem?